MotoBull sraz v Mimoni

19.06.2010 21:00

Dnes jsme se zúčastnili srazu bulíků v Mimoni. Sešlo se nás tam 10 bulíků různých velikostí, a barev :) Sraz byl (pro nás) za Mimoní na benzince a pak jsme popojeli na louku, kde jsme mohli ty naše "zabijácké bestie" vypustit. Byli tam všichni na volno, někdo měl preventivně náhubek (co kdyby). Dean se tam zamiloval do bulinky Bláži a pořád by na ni hopsal. Pro mě nejúžasnější bulík celého srazu byl Arkus. Pan Pes s 35 kg, toho nešlo přehlédnout. Po vylítání pesanů jsme zase popojeli kousek dál do Pekelných dolů. To je "motorkářské doupě", psi tam nesmí, ale my měli svolení :) jedna z podmínek byla, že psi budou na vodítkách. No, všechny motorky krásný, svezla bych se :)

Jinak všechno fotečky jsou tady elis123.rajce.idnes.cz/19._6._10_-_bullsraz_Mimon/

Kdo věděl o tomhle sraz a má bulíka a nejel, o hodně přišel... Pokud další sraz nebude na druhém konci republiky, tak bychom se rádi přidali znova :)

Cestou zpátky, domů, jsme se stavili u Deanovi chovatelky. Poprvé za tu dobu co ho mám se ukázat. Terezce se moc líbil, prý z něj bude krásnej pes. Maminku Ginu by nejraději "obtáhnul" :D